Масажист за декілька тижнів. Курси масажу

Поширена думка, що для того, щоб стати масажистом, досить закінчити відповідні курси масажу в Києві, наприклад такі, які пропонує https://www.massageclub-edu.com.ua/ . Досить часто ті, хто опанував декількома прийомами масажу, вважає себе масажистом. Такий «спеціаліст» може завдати шкоди здоров’ю пацієнта і скомпрометувати саму професію. Багато з нас масажували тільце своєї дитини перед годуванням або спину коханого після трудового дня, але це не давало нам право вважати себе массажистом.

Масаж в наш час знаходиться на піку популярності, тому масажисти, як ніколи, затребувані. У пацієнтів є можливість вибирати кращих з великої кількості фахівців. Якщо раніше масажиста вибирали з того, що він може надати кваліфіковану допомогу і не завдати шкоди, то тепер критерії оцінювання трохи змінилися. Зараз звертають увагу на те, як він може надати цю допомогу.

Мало бути досвідченим фахівцем і володіти декількома техніками масажу, необхідно володіти відмінними знаннями ще, як мінімум, трьох спеціальностей, і в першу чергу досконально знати анатомію людини. На те, щоб отримати необхідні знання, потрібно не один рік. Три роки опановують медичними знаннями студенти коледжів, після закінчення яких їм привласнюють спеціальність масажист. Але ще пройде чимало років, перш ніж масажист, набравшись досвіду і розширивши свої знання, стане висококваліфікованим спеціалістом.

На жаль, короткочасні курси масажу не зроблять з слухача цих курсів навіть простого спеціаліста, не кажучи вже про високу кваліфікацію. Проте, саме завдяки курсам ви зрозумієте чи варто вам продовжувати своє навчання, чи це ваше покликання. В любому випадку, ви освоєте основні техніки масажу, які з успіхом будете використовувати, допомагаючи своїм рідним і близьким.

Оставьте отзыв

Ваш email не будет опубликован. Обязательны поля помечены звездочкой. *